Friskbagte grøntsagsvafler er sådan en lækker spise til frokost, men tager dog også lidt længere tid at lave. Det kan anbefales at lave en større portion af gangen og fryse dem ned. Så kan de tages op af fryseren og varmes i ovnen når de skal spises. Opskrift på gulerodsvafler finder du her.
Denne tunsalat er dejlig let og krydret med basilikum og paprika, som giver den masser af smag.
Serveret med spinat og agurk har du en lækker vaffelsandwich.
Opskrift
Tunsalat til 1 person:
1 dåse tun
1/2 dl soya (eller anden neutral) yoghurt
1 spsk mayo
1/2 rødløg
1 lille håndfuld frisk basilikum
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
peber
Fremgangsmåde
Hæld tun i en skål og bland godt med yoghurt, mayo, paprika, salt og peber. Hak rødløg og basilikum fint og rør det godt rundt i tunsalaten.
Skyl spinat og skær agurk i tynde skiver. Anret vafler med spinat, tunsalat og agurk. Velbekomme!