Ditte Fjeldsted

Prioriter din livskvalitet og få overskud til at gøre det du elsker !

Om mig ..

Jeg har været på en mental og fysisk “rejse”, hvor jeg gik fra at have depression, stress, IBS, for lavt stofskifte, hovedpiner mm. til at være fyldt med energi, overskud og ha’ en fantastisk livskvalitet hvor jeg kan gøre alt det jeg drømmer om, takket være de kost- og livsstilsændringer jeg lavede for flere år tilbage.

om mig

Min baggrund ..

Jeg har en naturvidenskabelig baggrund som Laborant og har arbejdet mange år i fødevare- og medicinalbranchen. I januar 2018 startede jeg på uddannelsen til Ernæringsterapeut. Det tog mit helbred og livskvalitet til et nyt niveau! Jeg lærte  hvordan kosten og livsstilen kan justeres på, for at mit stofskifte kunne blive balanceret, min IBS forsvandt, min hud strålede uden akne og tørhed og jeg fandt så meget ro, at stress nu var fortid. Og ikke mindst lærte jeg også, hvordan at jeg kan bruge denne viden, til at hjælpe andre med at få det lige så godt i krop og sind. Da jeg færdiggjorde uddannelsen efter 3 år i 2020, sprang jeg ud som selvstændig for at skabe det liv jeg drømmer om, hvor jeg kan leve af min største passion for ernæring og bevægelse.

Madglæde ..

Den mad vi spiser har en stor betydning for vores helbred, både det fysiske og psykiske. Maden skal nære os og ikke være en anstrengelse eller give ubehag. Når man opnår madglæde, vil man kunne mærke på kroppen, hvordan den jubler af begejstring over alle de gode sager, som man fylder i den, og samtidig vil ens forhold til maden være afslappet, så man kan få den største nydelse i hvert måltid.

Netop dét er hvad jeg har oplevet på min egen krop, efter mange år hvor jeg har haft et meget svært forhold til maden, som tyngede min psyke og bl.a. førte til overspisning. At komme ud af det mønster og mærke glæden til maden igen, er helt ubeskriveligt. Derfor er min motivation til at hjælpe mine klienter med det samme, drivkraften bag mit arbejde. 

Jeg har specialiceret mig i at udvikle simple og nemme måltider fyldt med farver, masser af god smag og mæthed, som giver en sund og stærk krop, og ikke mindst en stor glæde. Madglæde og sundhed skal nemlig ikke være tidskrævende eller kompliceret for at opnå!

A4D98C75-5F44-4A22-AE92-CD8F6749520E
bevæge

Bevægelsesglæde ..

Kroppen har brug for bevægelse og det er vigtigt for vores sundhed. Men for at få en god rutine med daglig bevægelse, er det vigtigt at skabe glæde ved bevægelse. På samme måde som kosten, handler det bl.a. om at huske på, at bevægelse godt kan være simpelt og ligetil, fx tæller støvsugning, en gåtur med hunden og leg med børnene også med! 

Efter at ha’ oplevet hvordan det IKKE fungere at bruge bevægelse som “en straf” for at ha’ spist for meget, og får hele tiden at passe på vægten, ved jeg nu, at en aktiv livstil skal være drevet af lyst og hvad man har det sjovt med. På den måde bliver bevægelse en positiv tilføjelse til sin dagligdag og giver glæde og mental velvære.

Det er mit ønske at hjælpe dig med at finde motivationen til den form for bevægelse som du trives med og som gavner din sunhed.