Ditte Fjeldsted

Snickersbarer

Snickersbarer

Nemme og utrolig lækre barer som smager af snickers men er fulde af protein, vitaminer og mineraler. En lækker snack som tilfredsstiller den søde tand og mætter dejligt. Kan også laves til mindre bidder, hvis de skal bruges som en lille treat.

Opskrift

Til ca. 8 barer:

  • 150 g dadler uden sten
  • 1 dåse kikærter (240 g drænet)
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2-3 spsk vand
  • 70 g saltet peanuts

Til overtræk:

  • 70 g chokolade
  • 1 tsk kokosolie (Gør at chokoladen bliver lidt mere blød – kan undlades)

Fremgangsmåde

Blend dadler, kikærter og peanutbutter godt sammen i en foodprocesser eller lign. med lidt vand af gangen, indtil du har en god klistret masse. Fordel massen i en form beklædt med bagepapir og hæld peanuts udover og tryk dem let ned i. Sæt formen i fryseren i ca. 20 minutter, mens du smelter chokolade.

Smelt chokoladen med kokosolie. Tag formen ud af fryseren og hæld chokoladen udover og fordel med en ske. Sæt formen tilbage i fryseren 30-60 minutter eller i køleskabet nogen timer, så massen er blevet mere fast. Vend den ud af formen og læg siden med chokolade nedad på et skærebræt, så det er nemmere at skærer barerne ud i ønsket størrelse. 


Opbevar barerne på køl og nyd som et mellemmåltid eller en god snack. Velbekomme!