Ditte Fjeldsted

Pizzavafler

Pizzavafler

Glutenfri

De lækreste, fyldige og sprøde vafler med smag af pizza. Denne opskrift er jeg særligt begejstret for. Hvis du er lige så vild med den krydret smag af tomat og oregano på pizza, så vil du helt sikkert elske disse!

 

Jeg har brugt opskriften på mine gulerodsvafler og tilsat tomatpuré, tørret oregano og revet ost. Det giver en perfekt lækker pizzavaffel, som er fyldt med gode sager. En vaffel som børnene uden tvivl vil være begejstret for.

Opskrift

Til 4 vafler:

  • 2 æg
  • 2 gulerødder (ca. 120 g)
  • 50 g havregryn
  • 65 g boghvedemel (alm. hvedemel kan også bruges)
  • 1 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • 40 g tomatpuré
  • 2 tsk tørret oregano
  • 120 g revet ost

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser, bortset fra osten, godt sammen og hæld dejen i en skål. Tilsæt den revet ost og rør godt sammen. Lad dejen trække ca. 15 minutters tid. Varm vaffeljernet op og bag vaflerne til de er godt gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en rist.

Vaflerne kan toppes med hvad end du lyster, men de smager virkelig godt med lidt frisk salat, avocado, pesto og frisk basilikum som her.

5C65CBB0-B644-4AC3-A21E-BF07B13512F1