En sød og frisk chiagrød, som på alle måder minder om sol og sommer. Så dejlig at starte dagen med. Min yndlings chiagrød!
Den tager ca. 15 minutter at lave og er særlig god aften før, så den kan sættes på køl natten over og klar til at spise med det samme om morgenen.
Toppet med min yndlingstopping som er havregryn og hakket nødder (her hasselnødder) ristet i honning og kanel. Sammen med lidt mørk chokolade, friske hindbær, mango og appelsin har du virkelig en smagskombination som glæder alle dine sanser fra første bid.
Opskrift
Til 1 person:
1 håndfuld frisk eller frossen mango
1/2 appelsin uden skræl
1/2 dl mandelmælk
3 spsk chiafrø
Fremgangsmåde
Blend mango, appelsin og mandelmælk sammen i fx en minihakker, som jeg brugte. Hæld over i en skål og rør chiafrø rundt i. Rør rundt i chiagrøden med et par minutters mellemrum de første 10 minutter, så chiafrøene ikke falder til bunds.
Lad efterfølgende trække i 1 times tid på køl eller evt. natten over, hvis du laver den aften før.
Anret med din ønsket topping og spises. Velbekomme!