Ditte Fjeldsted

Styrk din indre balance

Gruppeforløb - Styrk din indre balance med sunde vaner og nærende kost.

Balance cirkel

For at mærke indre balance er det vigtigt at vi størstedelen af tiden føler glæde, overskud, energi, nærvær, styrke og ro. Men er du først kommet ud af balance, kan det være svært at genfinde den og det hjælper dette forløb dig med, ved at etablere sunde vaner og en nærende kost i din hverdag, som du får lyst til at leve med på sigt.

Næste opstart:

Søndag den 1. Maj 2022

Se flere detaljer nedenfor.

Forløbet er for dig som:

Indhold

Forløb tidslinje

Dette kommer du til at lære:

Forløbet er det jeg selv manglede..

Da jeg kæmpede med mit forhold til maden og sundhed efter flere års jagt på den rigtige kost. Op gennem min ungdom udviklede jeg et besværet forhold til maden grundet forsøget på at være så sund som mulig, hvilket medførte en masse restriktioner som udløste overspisning og følelsesmæssig dulmen med søde sager. 

I starten af tyverne fik jeg konstateret for lavt stofskifte og Irritabel tyktarm (IBS), udover at jeg længe havde døjet med uren hud, træthed og dårligt humør. På det tidspunkt troede jeg fortsat at det hele handlede om HVAD jeg spiste og ikke HVORDAN jeg spiste eller levede

Under min uddannelse til ernæringsterapeut begyndte jeg at forstå sammenhængen mellem mine fysiske og psykiske udfordringer, og hvordan jeg netop kunne begynde at ændre det på en måde, som var holdbar og som gav mig fornyet energi, en stærk fordøjelse, glæde, overskud og balance i livet.

Derfor har jeg sammensat forløbet med det som jeg har erfaret på egen krop og igennem min viden og arbejde med klienter, er essentielt for at DU kan genfinde og styrke din indre balance, så du ikke længere skal kæmpe med maden og ubehag i krop og sind.

Ditte Fjeldsted

Praktisk info:

De 3 fysiske møder varer 1,5 time fra kl. 10 – 11.30 og bliver afholdt hos Loaderiet i Kongens Lyngby 2800 (Agervang 8).

De 5 online møder varer 1,5 time fra kl. 19 – 20.30 og bliver afholdt live i den lukket facebookgruppe. 

De 2 personlige samtaler foregår over telefon eller videomøde.

Der er begrænset pladser på holdet (maks 6 deltager).

Der bliver serveret smoothies og vand til de fysiske møder.

Datoer

Modul 1 – Søndag 01/05 2022

Modul 2 – Onsdag 04/05 2022

Modul 3 – Onsdag 11/05 2022

Personlig samtale – Uge 20 2022

Modul 4 – Søndag 22/05 2022

Modul 5 – Onsdag 25/05 2022

Modul 6 – Onsdag 01/06 2022

Modul 7 – Onsdag 08/06 2022

Personlig samtale – Uge 24 2022

Modul 8 – Søndag 19/06 2022

Pris 5600 kr.

Intropris 3850 kr.

Da forløbet afholdes første gang Maj 2022 tilbydes der intropris, fremadrettet vil prisen stige på forløbet.

Modulernes opbygning:

Modul 1 - Forstå omfanget af sundhed, lær at indstille dit mindset og kom ned i kroppen.

På første modul gennemgår vi de faktorer der har en betydning for din sundhed og hvordan netop du mærker sundhed. Du får indblik i hvilke områder, som du selv har brug for at skrue på, for at skabe sundhed. Du vil lære hvad dit mindset har af betydning for din trivsel og hvordan du ændrer og arbejder med det positivt. Du vil blive guidet igennem en meditation og vejrtrækningsøvelse, som hjælper dig med at slippe tankerne og komme ned i kroppen, så du begynder bedre at kunne mærke dig selv, og som du fortsat kan øve derhjemme.

Modul 2 - Kostsammensætning.

På andet modul vil du lære hvordan du kan sammensætte din kost, så du giver kroppen masser af næring og energi, på en let og lækker måde, samt opnå sensoriske mæthed. Vi gennemgår vigtigheden af de forskellige makronæringsstoffer, fordøjelsens betydning og hvordan du styrker den, hvilke overfølsomheder du skal være opmærksom på og så får du selvfølgelig masser af inspiration og opskrifter til nemme og gode måltider.

Modul 3 - Vaner og kostmønstre.

På tredje modul gennemgår vi hvordan vaner bliver skabt, hvad forskellen er på gode og dårlige vaner og hvor lang tid det tager at skabe nye vaner. Du vil få bevidsthed omkring dine kostmønstre og forstå hvad der har påvirket/påvirker dem. Du vil her lære hvordan du kan bryde med uhensigtsmæssige vaner og kostmønstre, som dræner dig for energi og overskud.

Modul 4 - Mærk udviklingen, find nærværet og kom ned i kroppen.

På fjerde modul dyrker vi udviklingsprocessen og de små som store succeser. Vi gennemgår hvorfor nærvær har en betydning og hvordan du kan skabe mere nærvær i både livet og i måltiderne i henholdsvis trygge/kontrolleret situationer og i utrygge/ukontrolleret situationer. Du vil blive guidet igennem en meditation og vejrtrækningsøvelse, som hjælper dig med at slippe tankerne og komme ned i kroppen, så du bedre kan mærke dig selv, og som du fortsat kan øve derhjemme.

Modul 5 - Følelsesmæssig spisning.

På femte modul får du skabt bevidsthed omkring hvordan dit følelsesmæssige forhold er til maden og hvilke følelser du spiser på. Vi gennemgår de fysiologiske og psykologiske årsager til at vi oplever cravings, så du kan slippe skyld og skam. Du vil lære hvordan du kan håndtere cravings, og finde andre måder at dulme dine følelser på, så du opnår større følelsesmæssig balance.

Modul 6 - Et aktivt liv med bevægelsesglæde.

På sjette modul har vi fokus på hvad daglig bevægelse har af betydning for dig og din sundhed. Vi snakker om hvilken form for bevægelse og hvor meget der er godt for dig, samt hvordan bevægelse hjælper dig med at komme ned i kroppen og mærke dig selv. Du lærer her at implementere bevægelse som giver dig glæde og lyst til at komme afsted.

Modul 7 - Søvn, energi og opladning.

På syvende modul har vi fokus på hvor meget søvnen har af betydning for dig og din sundhed. Vi gennemgår hvordan kroppen skaber ny energi og hvordan vi mærker fysisk og mental energi. Her vil du også lære hvordan du oplader dig selv i løbet af dagen og i travle perioder, så vi styrer udenom stress og dårligt humør.

Modul 8 - Vedligehold, rutiner og kom ned i kroppen.

På ottende og sidste modul vil vi igen dyrke udviklingsprocessen og gennemgå hvordan du bedst muligt vedligeholder dine nye vaner og rutiner, så du kan få gavn af det resten af livet. Du vil blive guidet igennem en meditation og vejrtrækningsøvelse, som hjælper dig med at slippe tankerne og komme ned i kroppen, og her vil du forhåbentligt kunne mærke en forbedring fra da vi startede. Vi evaluere og vurdere hvordan din sundhed og indre balance har udviklet sig. 

Når du booker en plads vil vi aftale en afklarende samtale, så vi kan sikre os at dette forløb er den rette hjælp for dig.