Ditte Fjeldsted

Spinatfladbrød

Spinatfladbrød

Mælkefri     Glutenfri

Skønne fladbrød der kan bruges som tilbehør eller som sandwich. Her har jeg fyldt dem med frisk spinat, avocado og tunsalat. Simpelt og lækkert. Spis gerne en håndfuld gnavergrønt til, for en god og mættende frokost.

Opskrift

Til ca. 8 fladbrød:

  • 150 g frossen spinat
  • 2 æg
  • 70 g havregryn
  • 50 g rismel (eller alm. hvedemel)
  • 2 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk salt og lidt peber

Fyld til 1 portion:

  • Lidt frisk spinat
  • Avocado
  • Tunsalat

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser godt sammen. Hvis du ikke har så kraftig en blender, kan spinaten tages op af fryseren noget tid før, så den kan nå at tø op.
Lad dejen trække ca. 15 minutters tid. Varm en pande op til middel varme og steg fladbrødene i lidt olie indtil de er let gyldne på hver side.

Lad dem afkøle på en rist. Anret med fx spinat, avocado og tunsalat.
Overskydende fladbrød kan gemmes 1 uge på køl eller fryses ned, så de altid er klar til at tage ud til en god frokost.

Velbekomme!