Skønne fladbrød der kan bruges som tilbehør eller som sandwich. Her har jeg fyldt dem med salat, varmrøget laks og agurk. Simpelt og lækkert. Spis gerne en håndfuld gnavergrønt til, for en god og mættende frokost.
Opskrift
Til ca. 8 fladbrød:
2 gulerødder
2 æg
70 g havregryn
50 g rismel (eller alm. hvedemel)
2 dl vand
1 spsk olivenolie
1 tsk gurkemeje
1/2 tsk salt og lidt peber
Fyld til 1 portion:
2 salatblade
100 g varmrøget laks
Et par skiver agurk
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienser godt sammen. Hvis du ikke har så kraftig en blender, kan gulerødderne koges møre og afkøles inden de blendes med de øvre ingredienser. Lad dejen trække ca. 15 minutters tid. Varm en pande op til middel varme og steg fladbrødene i lidt olie indtil de er let gyldne på hver side.
Lad dem afkøle på en rist. Anret med fx salat, laks og agurk. Overskydende fladbrød kan gemmes 1 uge på køl eller fryses ned, så de altid er klar til at tage ud til en god frokost.