Ditte Fjeldsted

Havregrynspandekager m. yoghurt & blåbær

Havregrynspandekager m. yoghurt & blåbær

Mælkefri

Dejlige mættende pandekager med en frisk og syrlig smag af yoghurt og blåbær.

Opskrift

Til 2 portioner:

  • 2 æg
  • 1 banan
  • 60 g havregryn
  • 30 g rismel eller alm. hvedemel
  • 1 dl soya yoghurt
  • 1 dl frosne blåbær
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vanille
  • 1/2 tsk salt

Fremgangsmåde

Blend æg, banan, havregryn, mel, salt og krydderierne sammen. Hæld dejen i en skål og rør yoghurt godt rundt i. Vend de frosne blåbær forsigtigt rundt i dejen.

Steg pandekagerne ved middelvarme i lidt olie. Server dem evt. med lidt ekstra yoghurt og blåbær på toppen eller med en smoothie til.

Velbekomme!