Ditte Fjeldsted

Cremet grøn smoothiebowl

Cremet grøn smoothiebowl

Mælkefri

Dette er min favorit smoothiebowl! Den er så frisk og lækker cremet, perfekt til at toppe med en god mysli eller lidt nødder og bær. Tricket til at gøre den ekstra cremet, er at tilsætte avocado EFTER de andre ingredienser er blendet sammen.

Opskrift

Til 1 portion:

  • 1 appelsin
  • 1 håndfuld frossen mango
  • 1 håndfuld frossen spinat
  • 1 håndfuld frossen broccoli
  • 1/2 avocado
  • 1 – 2 dl mandelmælk
  • Evt. lidt frisk mynte eller citronmelisse

Topping:

  • Lidt mysli
  • Bær

Fremgangsmåde

Skræl appelsinen og blend sammen med mango, spinat, broccoli og mynte med lidt af mandelmælken af gangen, så den ikke bliver for tynd (måske du ikke skal bruge al væsken). Når du har fået en fin konsistens, tilsættes den halve avocado og blendes kort rundt i.

Hæld den tykke og cremet smoothie i en skål og top med fx lidt mysli og bær.

Velbekomme!