Ditte Fjeldsted

Choko pandekager

Choko pandekager

Glutenfri  Mælkefri

Til de morgener hvor der er lidt ekstra tid og smagsløgene virkelig skal forkæles, er disse bananpandekager i en kakao-version virkelig lækre, hvis du ligesom jeg er vildt med alt der har en snert af chokolade.

De er dejlig svampede og mættende med et godt proteinindhold. De er lavet på glutenfri meltyper, som kan erstattes med alm. mel, hvis du foretrækker det.

Serveret med lidt smeltet chokolade over, friske jordbær og hakket mandler er det ren nydelse og en morgenmad der starter dagen på bedste vis.

Opskrift

Til ca. 10 styks:

  • 3 æg
  • 1 banan
  • 2 spsk kakao
  • 40 g quinoamel
  • 60 g rismel
  • 1 1/2 dl mandelmælk
  • 1 tsk vanille
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
DBBB9934-42F4-46B5-BDB5-37C133A3DAE0

Fremgangsmåde

Alle ingredienser blendes godt sammen i en blender, med stavblender eller lign.

Lad dejen trække 10 minutters tid. Varm en pande op til middelvarme med kokosolie. Hæld dejen ud på på panden i små portioner og steg til de er let gyldne på hver side.

Server og spis mens de er lune. Velbekomme!

3286E5C2-41EC-4B8C-B2F1-4D63D28F7867

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *